ListeDiziÖneri

2021 Yılında İzlemeniz Gereken Diziler

Netflix, Prime Video, Bein Connect ve BluTV’den izleyebileceğiniz; HBO Max, Disney+ ve Hulu yapımı dizileri, Dizi Önerileri 2021 başlığı altında derledik. İsterseniz 2020 versiyonunu da buradan okuyabilirsiniz. Keyifli okumalar.

Yabancı Dizi Önerileri 2021

WandaVision

Bölüm Sayısı: 9

Yayın Tarihi: 15 Ocak – 5 Mart

Avengers: Infinity War ve Endgame’den sonra Wanda Maximoff ve Vision’ın birlikte ideal bir banliyö hayatı yaşamasını ama olayların pek de göründüğü gibi olmamasını konu alan dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin ilk dizi projesi olma özelliğini taşıyor. Hem izleyicilerin hem eleştirmenlerin beğenisini toplayan dizi, 23 dalda Emmy Adayı.

Dizi hakkında konuştuğumuz videolarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

(Disney+) Yabancı Dizi Önerileri 2021

It’s A Sin

Bölüm Sayısı: 5

Yayın Tarihi: 22 Ocak

2019 yılında yaptığı Years and Years dizisiyle ilgimi çeken Russell T. Davies’in elinden çıkan It’s A Sin, 1980’lerin Londra’sında geçen bir dönem dizisi. Bir grup genç eş cinsel erkeğin Londra’ya, başkenti etkisi altına alan AIDS salgını sırasında gelmesini konu alacak. Şarkıcı Olly Alexander’ın Ritchie karakterini başrolünde izleyeceğimiz dizinin kadrosunda Stephen Fry, Neil Patrick Harris ve Keeley Hawes gibi isimler bulunuyor.

(HBO Max) Yabancı Dizi Önerileri 2021

The Falcon and the Winter Soldier

Bölüm Sayısı: 6

Yayın Tarihi: 19 Mart – 23 Nisan

Avengers: Endgame filminde Kaptan Amerika’nın kalkanını Sam Wilson’a devretmesinden sonra Falcon ve Winter Soldier’ın yaşadıklarına odaklancak dizi, Captain America: Civil War filminde gördüğümüz Zemo ve Sharon Carter gibi karakterleri de barındırıyor. Dizi, Endgame’de yaşanan olayların Marvel Cinematic Universe’teki sonuçlarına toplumsal bir noktadan yaklaşıyor.

(Disney+) Yabancı Dizi Önerileri 2021

Invincible

Bölüm Sayısı: 12

Yayın Tarihi: 26 Mart – 30 Nisan

The Walking Dead’in yazarı Robert Kirkman’in bir diğer aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible, dünyanın en güçlü kahramanı Omni-Man’in oğlu olan 17 yaşındaki Mark Grayson’ın başından geçenleri konu alıyor. Amazon Prime Video için çekilen dizinin seslendirme kadrosunda Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Zazie Beetz, Gillian Jacobs, Zachary Quinto, Jason Mantzoukas, Melise, Mark Hamill, Mahershala Ali ve Seth Rogen gibi isimler bulunuyor. Her bölümü birer saat uzunluğunda olacak dizinin ilk 3 bölümü 26 Mart’ta yayınlanıyor.

(Amazon Prime Video) Yabancı Dizi Önerileri 2021

Shadow and Bone

Bölüm Sayısı: 8

Yayın Tarihi: 23 Nisan

Aynı adlı roman serisinden uyarlanan Shadow and Bone (Gölge ve Kemik); Rusya’dan ilham alınarak yaratılmış Ravka adlı ülkede, üçlü büyücüler topluluğu Grisha’ya katılmak üzere Ordu tarafından yetimhaneden alınan Alina Starkov’a odaklanacak. Shadow and Bone, nisan ayında izleyiciyle buluşuyor.

Dizi üzerine yazdığımız incelemeye buradan, dizi hakkındaki inceleme ve yorumlarımızı dinleyebileceğiniz videomuza ise buradan ulaşabilirsiniz.

(Netflix) Yabancı Dizi Önerileri 2021 • 2021 Fantastik Kitap Uyarlaması Dizi Önerisi

The Underground Railroad

Bölüm Sayısı: 10

Yayın Tarihi: 14 Mayıs

Colson Whitehead’in aynı adlı Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan The Underground Railroad, Cora adındaki genç bir kadının kölelikten kurtulmaya çalışırken yaptığı inanılmaz bir keşfi konu alacak. En İyi Film ve En İyi Uyarlama Senaryo dallarında Oscar ödülü alan Moonlight’ın yönetmeni Barry Jenkins’in elinden çıkan bir dizi The Underground Railroad.

https://vimeo.com/481277944
Yabancı Dizi Önerileri 2021 • 2021 Amazon Prime Dizi Önerisi

Sweet Tooth

Bölüm Sayısı: 8

Yayın Tarihi: 4 Haziran

Başarılı çizgi roman sanatçısı Jeff Lemire’in aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizinin yapımcı koltuğunda Iron Man rolüyle tanıdığımız Robert Downey Jr. ve Susan Downey oturuyor. Esrarengiz bir virüsün yayıldığı dünyada Gus adındaki yarı geyik-yarı insan bir çocuğun maceralarını izliyoruz. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonuyla döneceği de açıklandı.

Dizinin ilk bölümü üzerine yazdığımız yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

(Netflix) Yabancı Dizi Önerileri 2021 • 2021 Çizgi Roman Uyarlaması Dizi Önerisi

Loki

Bölüm Sayısı: 6

Yayın Tarihi: 9 Haziran – 14 Temmuz

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakteri Loki’ye odaklanacak dizi, Avengers: Endgame filmi sonrası 2012 yılının Loki‘sinin başına gelenleri konu alacak. Tom Hiddleston’ın Loki olacak döneceği dizinin kadrosunda Owen Wilson, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Dizi üzerine yazdığımız incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

(Disney+) Yabancı Dizi Önerileri 2021

What If…?

Bölüm Sayısı: 9

Yayın Tarihi: 11 Ağustos – 6 Ekim

Marvel Stüyoları tarafından çekilen ilk animasyon dizisi olma özelliğini taşıyan What If…?, her bölümünde farklı bir önemli Marvel hikayesinin ya böyle olsaydı diyebileceğimiz bir versiyonunu ekrana getirecek. Dizi, 2021 yılının yaz aylarında hayranlarla buluşuyor.

(Disney+) Yabancı Dizi Önerileri 2021

Buraya kadar yayınlanmış veya yayınlanmakta olan dizilere yer verdik. İkinci ve üçüncü sayfada ise önümüzdeki aylarda yayınlanacak dizileri bulabilirsiniz.

1 2 3Sonraki sayfa

Eray

Kendi halinde bir insan evladı. @[email protected]

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu