Haber

Netflix Türkiye Mayıs Ayı Yayın Takvimi

Bu ay da her zamanki gibi pek çok orijinal yapımı ve lisanslı içeriği izleyiciyle buluşturacak olan Netflix Türkiye’nin mayıs ayı yayın takvimi açıklandı.

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi: 2. Kısım (04/05/2021) 

Kariyerinde ivme kazanan Selena kendi yolundan şaşmamak, ailesiyle kaliteli zaman geçirmek ve işlerini büyütmek için mücadele eder.

Jupiter’s Legacy (07/05/2021)

Onlar, süper kahramanların ilk nesli. Ancak bayrağı çocuklarına devrederken iki nesil arasındaki gerilim yükselir ve eski kurallar geçerliliğini yitirir.

Love, Death & Robots: 2. Cilt (14/05/2021)

Uzak gezegenlerdeki çılgın maceralar, insanı can evinden vuran rahatsız edici karşılaşmalar… Emmy ödüllü antoloji dizisi yepyeni kışkırtıcı öykülerle geri dönüyor.

The Kominsky Method: 3. Sezon (28/05/2021)

Zor bir kayıp, finansal bir sorun, önemli bir buluşma ve büyük bir kariyer değişikliği ile uğraşan Sandy’nin hayatında yeni bir dönem başlamaktadır.

Ragnarok: 2. Sezon (27/05/2021)

Efsanevi bir kaos ve çevre felaketi giderek yaklaşırken Magne, devasa düşmanlara karşı savaşında yardım bulmaya çalışır ve idare etmesi imkânsız erkek kardeşiyle uğraşır.

Who Killed Sara?: 2. Sezon (19/05/2021)

İntikam peşindeki Álex, kız kardeşinin karanlık yönünü ortaya çıkarmak ve Sara’yı aslında hiç tanımamış olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorundadır.

Haunted: 3. Sezon (14/05/2021) 

Ölümcül bir malikâne. Ürkütücü bir melodi. Şeytani bir kedi. Gerçek insanlar yaşadıkları dehşet verici olayları anlatmaya devam ederken korkunç gerçekler ortaya çıkıyor.

Castlevania: 4. Sezon (13/05/2021) 

Dracula’nın nüfuzu giderek artarken Belmont ve Sypha bu kötü şöhretli vampiri diriltme planlarını araştırır. Alucard insan olduğunu kabullenmekte zorlanır.

NETFLIX ORİJİNAL FİLMLERİ

Ölüler Ordusu (21/05/2021)  

Las Vegas’ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için karantina bölgesine girer.

Penceredeki Kadın (14/05/2021)

Agorafobisi nedeniyle evden dışarı çıkamayan bir psikolog, sokağın karşısındaki yeni komşularını gözetlemeye başlar ama acımasız bir suça tanık olacağını bilmemektedir.

Oksijen (12/05/2021)

Bir kadın, kriyojenik bir ünitede hafızasını kaybetmiş hâlde uyanır. Oksijeni hızla tükenirken hayatta kalmak için kim olduğunu hatırlamanın bir yolunu bulmalıdır.

Baggio: İlahi At Kuyruğu (26/05/2021) 

Futbol yıldızı Roberto Baggio’nun 22 yıllık kariyeri, futbolcu olarak ilk başlarda nasıl zorlandığı ve bazı teknik direktörlerle yaşadığı anlaşmazlıklar anlatılıyor.

Canavar Harmon (07/05/2021)

Cinayetle sonuçlanan bir soygunun zanlısı olan genç, onu çoktan yargılamış olan adalet sistemine karşı masumiyetini ve dürüstlüğünü kanıtlama mücadelesi verir.

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELİ

Sam’in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde (05/05/2021)

Sam’in Oğlu vakası, cinayetlerin satanist bir tarikatla ilişkili olduğuna inanan gazeteci Maury Terry için ömrünü vakfettiği bir saplantıya dönüşür.

Money, Explained (11/05/2021)

Onu harcıyor, borç alıyor ve biriktiriyoruz. Paradan ve onun kredi kartları, kumarhaneler, dolandırıcılar ve öğrenci kredileri gibi riskli boyutlarından bahsedelim.

Çivi Bombacısı: Londra’yı Sarsan Terörist (26/05/2021)  

Bu belgesel, 1999’da Londra’daki azınlıkları hedef alan bombalı saldırıların ve bu saldırıların arkasındaki aşırı sağcıları bulma mücadelesinin öyküsünü anlatıyor.

High on the Hog: Afro-Amerikan Mutfağı ABD’yi Nasıl Dönüştürdü (26/05/2021)

Pirinç, bamya, peynirli makarna ve çok daha fazlasıyla Afrika asıllı Amerikalıların mutfağı, ulusun yemek kültüründe yadsınamaz bir etkiye sahip.

NETFLIX ÇOCUK & AİLE

Jurassic World Kretase Kampı: 3. Sezon (21/05/2021)  

Isla Nublar’daki genç kampçılar, dinozorların serbestçe dolaştığı bu adadan kurtulmak için hep birlikte uğraştıkları yeni bir sezonla geri dönüyor.

LİSANLI İÇERİKLER

Parasite (01/05/2021)

Park Ailesi’yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. 

Terminatör 2: Mahşer Günü (16/05/2021)  

İlk filmin on yıl sonrasında geçen Terminatör 2: Mahşer Günü, Sarah Connor ve onun 10 yaşındaki oğlu John’un maceralarını ele almaktadır.

Fifty Shades of Grey (16/05/2021)

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey’in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır.

Outlander 5. Sezon (28/05/2021)

Claire ve Jamie, evlerini korumak için neleri feda edecekleri ile yüzleşmek zorunda kalır.


Nisan ayı takvimine göz atmak için tıklayın.

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu