Çizgi RomanHaber

DC Comics’den Yeni Başlık Hamlesi ve Yeni TMNT Crosoverı Duyuruldu.

DC Comics‘in geçen yılki en büyük olaylarından biri olan Dark Nights hikayesinin etkileri evrende hissedilmeye devam ederken DC “Tales From the Dark Multiverse” adlı yeni bir başlık ve mini seri duyurdu. Bu seri okurlara, kabusların gerçeğe dönüştüğü çarpık diyarlara daha yakından bakma fırsatı sunacak. Bu sayılarda bazı klasik DC hikayelerine alternatif bir bakış açısı ile okuma fırsatı yakalayacağız. Marvel’ın yayınladığı “What If?” serilerine az da olsa benziyor. İsmi belli olan iki hikaye ise ” The Death of Superman” ve “Batman: Knightfall”.

Bir diğer çizgi roman haberi ise başlıkta bahsettiğimiz gibi yeni bir TMNT crossover’ı. BOOM! Studios, Hasbro Inc.’in lisansı altında olan, IDW ve Nickelodeon ile ortaklaşa olarak bir MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS/TMNT mini serisi duyurdu. 5 sayılık mini seride yazar koltuğunda Ryan Parrott (Power Rangers: Necessary Evil ) ve çizer koltuğunda ise Simone di Meo (Mighty Morphin Power Rangers, Venom Annual) yer alacak. Çizgi roman tarihinde ilk kez karşılaşacak olan takımların birbirleriyle savaşacağı mı yoksa yeni bir takım mı kuracakları bilinmiyor. Seri Aralık 2019’da yayınlanmaya başlayacak.

66585421 2282523175177240 2021646217238282240 n DC Comics'den Yeni Başlık Hamlesi ve Yeni TMNT Crosoverı Duyuruldu.

Ayrıca bunların dışında dün IDW’den yeni bir çizgi roman serisi haberi geldi. Yeni serinin ismi “Snake Eyes: Deadgame”. G.I.Joe karakterlerinden olan Snake Eyes’ın by hikayesini Deadpool ve Cable kar Snake Eyes: Deadgame akterlerinin yaratıcısı Rob Liefeld’den geliyor. Hem yazarlık hem de çizerliğini üstlenecek. Serinin yayın tarihi 2020’nin başları olarak tahmin ediliyor.

serhatholmes

The Emerald Archer of Seattle

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu