Haber

Army of The Dead filminin öncesinde geçecek iki yeni proje duyuruldu

Batman v Superman, Watchmen ve Zack Snyder’s Justice League gibi filmlerle son dönemde adından çokça söz ettiren yönetmen Zack Snyder’in Netflix için çektiği zombi filmi Army of the Dead’in evreni iki yeni projeyle genişliyor. Yine Netflix üzerinden yayınlanmak üzere sipariş verilen projelerden biri film, diğeri ise anime türünde olacak. İki proje de Army of the Dead filminin senaristlerinden biri olan Shay Hatten tarafından kaleme alınacak. Gelin hep birlikte bu iki yeni projenin detaylarına inelim.

Öncelikle Army of the Dead

Army of the Dead; Zack Snyder tarafından çekilen ve kadrosunda Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder ve Samantha Win gibi isimlere yer veren bir zombi filmdir ve 2021 yılında Netflix‘te yayınlanacaktır.

Army of the Dead’e devam filmleri gelecek mi?

Army of the Dead’in öncesinde geçecek film

Army of the Dead’in öncesinde geçecek ilk proje, Army of the Dead’de Ludwig Dieter adlı karakteri canlandıran ve Grimme Ödülü sahibi Matthias Schweighöfer tarafından yönetilecek. Yine Matthias Schweighöfer’in karakterinin geçmişine odaklanacak film Almanya’da çekilecek. Filmin yapımcılığını ise Deborah Snyder, Zack Snyder, Wesley Coller, Matthias Schweighöfer ve Dan Maag üstlenecek.

Bu etkileyici projede Zack Snyder’in yanında yer almanın büyük bir zevk olduğunu söyleyen Matthias Schweighöfer, filmin birçok farklı projeyle geliştirilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

AOTD 072019 05534R Army of The Dead filminin öncesinde geçecek iki yeni proje duyuruldu

Zack Snyder ve Jay Oliva ortaklığında yapılacak Anime Dizisi

Army of the Dead: Lost Vegas adındaki anime dizisi, Dave Bautista’nın karakteri Scott’ın geçmişine odaklanacak. Anime, Scott ve kurtarma ekibinin Vegas’ın düşüşü sırasında salgının gizemli kaynağıyla yüzleşmesini konu alacak. Anime’nin iki bölümü Zack Snyder tarafından yönetilecek.

Batman: The Dark Knight Returns animasyonunu yöneten Jay Oliva ise dizinin showrunner’lığını üstlenecek. Jay Oliva ayrıca Zack Snyder gibi animenin iki bölümünü yönetecek. Yapımcılığını yine Zack ve Deborah Snyder’in üstleneceği Netflix yapımında Bautista, De la Reguera, Notaro, Hardwick ve Purnell filmdeki rollerini yineleyecek.

Army of the Dead: Lost Vegas Oyuncu Kadrosu

Netflix, Army of the Dead: Lost Vegas anime dizisinde bulunacak oyuncuların isimlerini duyurdu.

  • Rose rolünde Joe Manganiello (Justice League)
  • Torrance rolünde Christian Slater (Mr. Robot)
  • Boorman rolünde Harry Lennix (The Blacklist)
  • Chen rolünde Ross Butler (13 Reasons Why)
  • Lucilia rolünde Anya Chalotra (The Witcher)
  • Willow rolünde Vanessa Hudgens (The Princess Switch)
  • Zeta rolünde Jena Malone (Antebellum)
  • Queen Meeru rolünde Yetide Badaki (American Gods)
  • Nicole rolünde Christina Wren (Man of Steel)
  • Meagan rolünde Monica Barbaro (The Good Cop)
  • Clemenson rolünde Nolan North (Star Trek: Lower Decks)
My Post 49 Army of The Dead filminin öncesinde geçecek iki yeni proje duyuruldu
Army of the Dead: Lost Vegas Oyuncu Kadrosu

Eray

Kendi halinde bir insan evladı. @[email protected]

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu