HaberOyun

E3 2019 Oyun Fuarında Duyurulanlar ve Yeni Çıkacak Oyunlar

Oyun dünyasının en büyük etkinliği olan E3 konferansının tamamlanması ardından yeni duyurulan ve çıkış tarihi belirlenen oyunları, Xbox’un yeni konsolunu ve streaming servislerinin geleceğini gördüğümüz konferansın minik bir özetini okumak istiyorsanız tam adresindesiniz demektir.

YENİ DUYURULANLAR

Bleeding Edge

Hellblade: Senua’s Sacrifice ve DMC oyunlarıyla ismini duyduğumuz Ninja Theory’nin yeni oyunu Bleeding Edge, Team Fortress ve Overwatch severlerin ilgisini çekecek türden. 4’er kişilik PVP bir savaş oyunu deneyimi sunmayı amaçlayan Bleeding Edge’in alfa sürümü ise 27 Haziran’da hazır olacak.


Carrion

Kurbanı değil de bu seferi canavarı oynadığımız korku oyunu temasını benimsemiş olan Carrion hem görsel tasarımıyla ilgi çekiyor hem de korku oyunu severlere farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Daha önce BUTCHER ile karşımıza çıkmış bu ekibin yeni oyunu ise 2020 yılında hem PC hem de konsollarda karşımıza çıkacak.


Darksiders Genesis

Darksiders 3’ün yaşattığı o hayal kırıklığını unutturmaya çalışan THQ Nordic bu sefer karşımıza Diablo vari bir Darksiders oyunuyla karşımıza çıkıyor. Daha önce görmediğimiz bir atlıyı (kıyametin atlıları) kontrol edeceğimiz oyunun detayları daha paylaşılmadı.


Elden Ring

Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin sevilen yazarı George R.R. Martin’in danışmanlığı etrafında şekillenen yeni bir From Software oyunu. Krallıkları fetih edip düşmanlarımızın güçlerini alacağımız bu oyunun hikaye anlatımı Souls serisinden farklı olacak gibi.


Halo Infinite

Guardians’ın başarısızlığının ardından seriye yeni bir soluk katması beklenen yeni Halo oyunu sonunda duyuruldu, yeni XBOX konsolunun çıkış oyunu olması beklenen oyun 2020’nin sonunda gelecek gibi gözüküyor.


The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Zelda serisinin el konsollarına çıkmış ilk oyunu olan Link’s Awakening’in yeniden yapımı bu yıl içerisinde Switch sahipleri ile buluşacak.


Minecraft Dungeons

Minecraft grafiklerine sahip coop deneyim sunabilen standart bir dungeon crawler oyunu. Ne daha fazlasını ne de daha azını vaat eden bu oyun Xbox game pass dahilinde oyuncularla buluşacak


Blair Witch

Yürüme simülasyonu korku oyunlarının ilham kaynağı olan Blair Witch filminin evreninde geçen bir oyun duyuruldu. 1996 yılında geçen hikayesinde eski bir polis memuru olan Ellis karakterini canlandırıp esrarengiz çocuk kaybolmalarını araştırıyoruz.


12 MINUTES

12 dakikalık bir zaman döngüsü içerisine hapsolduğumuz izometrik kamera açısına sahip oyun cidden ilgi çekiyor. Kararlarımız dahilinde akışı değiştirmeye ve etkilerini görmeye başladığımızda bizi daha da içerisine çekecek bir hikayeye sahip olduğunu umuyor ve çıkışını bekliyoruz.


Telling Lies

Yayın boyunca beni en çok heyecanlandıran oyunlardan biri olduğunu söylersem sanırım yalan söylemiş olmam, Silent Hill: Shattered Memories’in arkasındaki isimin yeni gerilim oyunu demek bile yeterince heyecanlanmamıza yetmeli.


Cris Tales

Geçmiş, gelecek ve şimdiyi denediğimiz el çizimi 2D animasyonlara sahip Cris Tales JRPG türüne bir aşk mektubu gibi.


GhostWire: Tokyo

Resident Evil ve Evil Within serilerinin yaratıcısı Shinji Mikami’nin yeni aksiyon macera oyunu GhostWire cidden ilgi çekici duruyor. Psikolojik korku oyunlarının babası olan bir isimden aksiyon macera oyunu gelecek olmasının garipliği ve esrarengizliği oyunun tanıtımına da yansımış durumda.


Gods & Monsters

The Legend of Zelda: Breath of the Wild benzerliğiyle dikkat çeken Gods & Monsters, Zelda oyunlarının yarısı kadar iyi kalitede olsa yer yerinden oynar. 25 Şubat 2020’de bizlerle bulaşacak oyunu listenize eklemenizde fayda var.


Watch Dogs: Legion

Tek bir karaktere odaklanmak yerine bu sefer örgütteki herkesi kontrol ettiğimiz Watch Dogs: Legion, Ubisoft’un bu sefer batırmayacağını düşürdüğüm oyunlardan. Karakter ve oynanış çeşitliliğinin ön planda olduğu Legion 6 Martta bizlerle.

Çıkış tarihi belirlenen oyunlar ve Xbox’ın yeni konsolu hakkındaki ilk bilgileri sonraki sayfada bulabilirsiniz.

1 2Sonraki sayfa

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu