AnimeListe

Netflix’in 2021 Yılında Yayınlayacağı Orijinal Animeler

Netflix, dizi ve filmlerin yanında artık kendi anime serilerini de üreten dünyanın en büyük Anime yayıncılarından biri. Biz de bu yazımızda 2021 yılında Netflix’te yayınlanacak Netflix Orijinal yapımı Animelerden bahsedeceğiz. Netflix Anime Önerileri 2021 listemize hemen başlayalım.

Netflix Anime Önerileri 2021

THE WAY OF THE HOUSEHUSBAND

The Way of the Househusband Ne Zaman Yayınlanacak: 8 Nisan 2021

Rakip çeteyi kimsenin yardımı olmadan elinde tek bir boruyla dize getirmesiyle tanınan “Ölümsüz Ejderha” lakaplı efsanevi Yakuza Tatsu’nun adı bile en sert polis memurlarını ve en kötü suçluları dehşete düşürmeye yeter. Ancak bir gün Tatsu aniden ortadan kaybolur. Geri döndüğünde ise biraz farklı bir mesleğe sahiptir. Artık önlük kuşanan Tatsu, şiddet dolu günleri arkasında bırakıp ev erkeği olarak dürüst bir yaşam sürmeye çalışmaktadır. Günlük ev işlerine uyum sağlamaya çalışan Tatsu, süpermarket indirimi denen savaş alanından mutfaktaki başarısızlıklara kadar ev erkeği olmanın da kendine has zorlukları olduğunu öğrenir. Ancak huzurlu bir yaşam sürmesine rağmen yanlış anlaşılmalar bir türlü yakasını bırakmaz. “The Way of the Househusband” tehlikeli bir geçmişi ardında bırakıp ev erkeği olmaya çalışan komik derecede ciddi, eski bir yakuzanın günlük hayatından bir kesit sunuyor.

The Way of the Househusband / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

YASUKE

Yasuke Ne Zaman Yayınlanacak: 29 Nisan 2021

Makineler ve sihirle dolu feodal Japonya, savaş nedeniyle parçalanmıştır. Japonya’nın en büyük roninlerinden Yasuke, şiddet dolu günleri geride bırakıp huzurlu bir yaşam sürmeye çabalamaktadır. Ancak savaş beyleri arasındaki mücadelenin yakınlardaki bir köyü toplumsal karmaşanın merkezi hâline getirmesi her şeyi değiştirir. Bir kez daha kılıç kuşanmak zorunda kalan Yasuke karanlık güçlerin ve kana susamış savaş beylerinin hedefindeki gizemli bir çocukla birlikte bir yolculuğa çıkar. Gerçek hayatta efsanevi Oda Nobunaga’nın emrinde savaşmış olan, Afrika kökenli ilk samuray Yasuke’nin öyküsü tüm dünyadaki izleyicilerle buluşacak.

Yasuke / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

EDEN

Eden Ne Zaman Yayınlanacak: 27 Mayıs 2021

Günümüzden binlerce yıl sonra, “Eden Üç” adlı bir kentte sadece robotlar yaşamaktadır. Robotların efendisi olan insanoğlu ise uzun süre önce yok olmuştur. Rutin bir görev sırasında iki çiftçi robot, yaşam kapsülünün içindeki bir kız bebeği yanlışlıkla uyandırır. Bu keşif, insanoğlunun yasaklı bir kadim efsaneden ibaret olduğuna dair öğrendikleri ve inandıkları her şeyi sorgulamalarına yol açar. İki robot, çocuğu Eden‘ın dışındaki güvenli bir sığınakta büyütmeye başlar.

Eden / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

RECORD OF RAGNAROK

Record of Ragnarok Ne Zaman Yayınlanacak: Haziran 2021

Record of Ragnarok“ta dünyanın farklı yerlerinden 13 tanrı ile 13 kahraman, insanlığın kaderini belirleyecek teke tek mücadelelerde karşı karşıya geliyor. Azychika, Shinya Umemura ve Takumi Fukui tarafından yaratılan mangadan uyarlanan bu dizide ilahi öfke bugüne kadar hiç görülmemiş bir mücadeleye yol açıyor.

Record of Ragnarok / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

GODZILLA SINGULAR POINT

Godzilla Singular Point Ne Zaman Yayınlanacak: Haziran 2021

Netflix, tamamen yeni bir oyuncu kadrosuna ve orijinal hikâyeye sahip Godzilla Singular Point  adlı yepyeni orijinal anime dizisinin 2021’de dünya genelinde Netflix’te yayınlanacağını duyurdu.


Godzilla: Planet of the MonstersGodzilla: City on the Edge of Battle ve Godzilla: The Planet Eater adlı Godzilla anime filmlerinin elde ettiği büyük başarının ardından, şimdi de yönetmen Atsushi Takahashi (Doraemon: Buz Devri Macerası) imzalı yepyeni bir orijinal anime dizisi geliyor. 
Elle çizilen ve bilgisayar destekli animasyon tarzlarını bir araya getiren dizinin yapımcılığını Orange (Beastars, Land of the Lustrous) iş birliğiyle anime stüdyosu bones (My Hero Academia) üstlenecek.


Yaratıcı ekipte yönetmen Takahashi’nin yanı sıra sayısız Doraemon filminin ve Yowamushi Pedal gibi dizilerin yaratıcılarından Kan Sawada, dizinin kurgucusu ve senaristi olarak ilk kez bir dizide görev alan Japon bilim kurgu romanları yazarı Toh EnjoeBlue Exorcist‘in ve hâlihazırda Jump Square adlı manga dergisinde seri hâlinde yayınlanan beğenilen çizgi romanın yaratıcısı olan ve dizide karakter tasarımcısı olarak görev alacak Kazue Kato ile Prenses MononokeRuhların Kaçışı ve Rüzgar Yükseliyor gibi Studio Ghibli filmlerinde görev almış olan animasyon sanatçısı Eiji Yamamori Kaiju tasarımcısı olarak yer alıyor.

Godzilla Singular Point / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness Ne Zaman Yayınlanacak: Temmuz 2021

Dünya genelinde 100 milyondan fazla satış adediyle hayatta kalma temalı korku oyunlarının altın standardı olarak bilinen “Resident Evil”, şimdi de bilgisayar destekli Netflix orijinal anime dizisi olarak ekranlara geliyor.

Dizi 2021’de dünya genelinde sadece Netflix’te yayınlanacak. 2017 tarihli bilgisayar destekli film “Resident Evil: Vendetta”dan bu yana geçen üç yılda daha da gelişen teknoloji, daha önce benzeri görülmemiş, tamamen 3 boyutlu bilgisayar destekli animasyon formatındaki bu yeni dizinin hayata geçirilmesine zemin hazırladı.
İlk oyunu 1996’da Sony PlayStation’da piyasaya sürülen Resident Evil serisi, yakında 25. yılını kutlayacak. Serinin bugün bile gelişmeye devam etmesiyle bu yeni yapım, serinin tarihine adını altın harflerle yazdıracak. Dizi, “RESIDENT EVIL: Infinite Darkness” adını taşıyor.

Bu yeni dizinin yapımcılığını ve süpervizörlüğünü, Resident Evil serisindeki birçok yapımın hayata geçirilmesinden de sorumlu olan Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor. Yapımı çok sayıda anime diziye hayat veren TMS Entertainment tarafından gerçekleştirilecek olan dizinin tamamen 3 boyutlu bilgisayar destekli animasyon yapımından ise Resident Evil: Vendetta’nın yapımcısı, Kei Miyamoto liderliğindeki Quebico sorumlu olacak.

Bu korku-aksiyon dizisinin merkezinde iki popüler karakter olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield’in hikâyeleri yer alacak. Dinamik aksiyon sahnelerini sürükleyici bir hikâye eşliğinde sunacak olan dizi, daha önce gördüklerinizden çok farklı bir Resident Evil dünyasını gözler önüne serecek.

Resident Evil: Infinite Darkness / Netflix Anime Önerileri 2021

TRESE

Trese Ne zaman Yayınlanacak: 2021 Yılında

Polisler ne yapacaklarını bilemediğinde Alexandra Trese, Manila’yı doğaüstü güçlerin tehditlerine karşı korumaya hazır. Ödüllü Filipin çizgi romanından uyarlanan TRESE, birçok başarılı DC animasyon filmini yöneten Jay Oliva‘ya emanet.

TRESE Netflix'in 2021 Yılında Yayınlayacağı Orijinal Animeler
Trese / Netflix Anime Önerileri 2021

SPRIGGAN

Spriggan Ne Zaman Yayınlanacak: 2021 Yılında

Dünya’da bir zamanlar muhteşem bir uygarlık kurulmuştu. Modern insandan çok daha fazla bilgiye ve bilimsel uzmanlığa sahip bu kadim uygarlığın kalıntıları, bugün bile Dünya’nın dört bir yanında gözlerden uzak bir şekilde varlığını sürdürmektedir. Yüksek hızlı iletişim ağları dünyayı sararken ve uyduların dikkatli gözleri tüm sırları ifşa ederken büyük ulusların orduları, akıl sır ermeyecek bir “güce” sahip bu kalıntıları ortaya çıkarıp araştırmak için birbirleriyle çatışmaktadır. Ancak bu kadim uygarlığın bir üyesi sonraki nesillere bir levha üzerinde şu mesajı bırakmıştır: “Kalıntılarımızı kötü niyetli kişilerden koruyun.” Bu mesajı son derece ciddiye alan bir kuruluş, bu kadim uygarlığı sonsuza dek gizli tutmayı amaç edinir. Bu kuruluşun seçkin gizli ajanları Spriggan‘lar olarak tanınmaktadır. 1990’larda ortalığı kasıp kavuran efsanevi çizgi roman, 2D ve 3DCG ile yaratılan capcanlı bir animasyon olarak ekranlara taşınıyor. 30 yılı aşkın bir sürenin ardından dizi olarak yeniden doğan bu öyküde sizleri yoğun aksiyon sahneleriyle dolu, eski uygarlıkları sevgiyle anan benzersiz bir macera bekliyor.

Shogakukan tarafından yayınlanan bu manga, yazar Hiroshi Takashige ve çizer Ryoji Minagawa‘nın imzasını taşıyor

Spriggan / Netflix Orijinal Yapımı Animeler 2021

VAMPIRE IN THE GARDEN

Vampire in the Garden Ne Zaman Yayınlanacak: 2021 Yılında

Geleceğin bölünmüş dünyasında iki kız yasak olanın peşindedir. İnsan olan keman çalmayı, vampir olansa dünyayı görmeyi istemektedir.

Attack on Titan ile büyük bir üne ulaşan Wit Studios‘un yapımı olan Vampire in the Garden, 2021 yılında izleyiciyle buluşacak.


THERMAE ROMAE NOVAE

Thermae Romae Novae Ne Zaman Yayınlanacak: 2021 Yılında

Romalı bir mimarın bir tünelden geçerek kendini günümüzdeki Japonya’daki bir hamamda bulmasını konu alan ve Mari Yamazaki’nın niş komedi-macera manga serisinden uyarlanan Thermae Romae, 2021 yılında izleyiciyle buluşacak.

Thermae Romae Novae Netflix'in 2021 Yılında Yayınlayacağı Orijinal Animeler
Thermae Romae Novae / Netflix Anime Önerileri 2021

Diğer listelerimize göz atmak için tıkla. Netflix’e gitmek için tıkla.

Eray

Kendi halinde bir insan evladı. @[email protected]

Bir Yorum

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu