Haber

Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?

Sony, Spier-Man ve Spider-Man’le alakalı karakterlerin haklarını elinde tutmasıyla birlikte bir Spider-Man Evreni kurdu. Sony, evrenin ilk filmi olan Venom ile gişede beklediğinden daha iyi bir başarıya imza attı. Sony‘nin Venom’dan sonraki Spider-Man Evreni filmi ise Morbius olarak duyuruldu. Morbius‘un ilk fragmanı ufukta görünmüşken filmle ilgili bazı söylentiler de ortaya çıktı ve akıllara “Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?” sorusu geldi.

EOCMSq6WoAIsLh Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?
Morbius / Jared Leto

Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?

Morbius fragmanının ufukta gözükmesiyle, Twitter‘da sektör içerisinde duyduklarını insanlara aktaran Jeremy Conrad gibi isimler Spider-Man: Far From Home‘daki J. Jonah Jameson‘ın sahnesini paylaşarak birkaç ay önce ortaya çıkan bir haberi işaret etti. DR Movie News hesabından çıkan bu özel habere göre J.K. Simmons’ın canlandırdığı J. Jonah Jameson karakteri Morbius filminde gözükecekmiş. Bunun sadece küçük bir cameo olmadığını ve karakterin Dr. Michael Morbius (Jared Leto) ile röportaj yapacağını eklemişler.

image 1 Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?
J. Jonah Jameson / J.K. Simmons

Spider-Man Marvel Sinematik Evren filmleri Sony filmlerini etkileyecek mi?

Haberin devamında Marvel Sinematik Evreninde geçen Spider-Man filmlerinin Sony’nin Spider-Man Evreni filmlerini etkileyeceğini ama Sony filmlerinin Marvel Sinematik Evreni filmlerini etkilemeyeceği not düşülmüş.

Marvel studios Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?
Marvel Sinematik Evreni

Morbius filminde Spider-Man gözükecek mi?

Haberde bahsedilen bir diğer detaysa, Morbius filminde Spider-Man: Far From Home‘daki olayların ardından herkesin Spider-Man‘i araması ve nerede olduğuna dair haberlerin yer aldığı arkaplan referanslarına yer verileceği söyleniyor. Bu olayla ve yukarıda bahsettiğim “Marvel Sinematik Evreninde geçen Spider-Man filmlerinin Sony filmlerini etkileyecek.” söylentisiyle birlikte Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni ve Sony’nin Spider-Man Evreni arasında bir köprü niteliği görecekmiş gibi gözüküyor.

Spiderman Morbius filminde hangi Spider-Man karakteri yer alacak?
Spider-Man / Tom Holland / Far From Home

Bu son çıkan haberler ve daha önce Tom Holland‘ın ikinci Venom filminde bir cameo yapmak için Sony ile görüşmesi eklenince bu haberlerde doğruluk payı olabilir. Sony’nin üçüncü Venom filminde Spider-Man‘in rol almasını istemesi gibi diğer haberle de Sony, kendi Spider-Man Evreni ve Marvel Sinematik Evreni arasında tam bir köprü kurmak istiyor olabilir. Peki siz bu haberler hakkında ne düşünüyorsunuz? Marvel filmlerinin Sony filmlerini etkileyecek olması ilginizi çekti mi? Sony filmlerinin de Marvel filmlerini etkilemesini ister miydiniz?

Eray

Kendi halinde bir insan evladı. @[email protected]

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu