FilmHaber

Goose’nin Captain Marvel Filmindeki Gerçek Kimliği Ortaya Çıktı! (Spoiler)

Captain Marvel filminin vizyona girmesine 1 aydan az süre kaldığı şu günlerde, filmin oyuncakları da raflarda yerlerini almaya başladı. Her zaman olduğu gibi oyuncaklar yine bize filmle ilgili ipuçları veriyor gibi duruyor.

Goose fragmanda ilk gözüktüğü andan itibaren izleyen herkesin sempatisini toplamıştı, daha sonra kedi için yapılan afişler, twitter emojisi gibi detaylarla da filmde önemli bir yere sahip olacağının bize hissettiriyordu. Goose için gösterilen özen afişler ya da emoji ile sınırlı kalmadı, karakter filme özel üretilen oyuncaklarda da kendine yer buldu.

Üretilen bu oyuncaklardan bazıları ise bize Goose ile ilgili önemli özelliği açıklıyor gibi.

tumblr_pkwkfmgr7l1xesfv3o1_500

Çizgi romanlarda adı Chewie olan karakterin adı film için Goose olarak değiştirilmişti, durum böyle olunca başka hangi özelliklerinin değiştirilmiş olabileceğini kestiremesek de kendisinin filmde de sıradan bir kediden ibaret olmayacağı doğrulanmış gibi duruyor.

Aslında Fraklen ırkından gelen bir uzaylı olan Chewie/Goose, ağzından ölümcül etkilere sebep olabilen dokungaçlar çıkarabilen ve yine ağızıyla cep evrenlere geçitler açabilen bir karakter. Groot ve Rocket Raccoon’un bulunduğu Marvel Sinema Evreni’nde hayvan görünümlü bir uzaylı olması o kadar da garipsenmeyecek olmasının yanı sıra çıkan oyuncaklar da Goose’un çizgi romanlardaki özelliklerinden en azından birine sahip olacağını, sıradan bir kedi olmayacağını, doğrular nitelikte.

Biz filmde benzer bir sahne olmasa, çocuklara sevimli sıradan bir kedi satmaktansa ağzından dokungaçlar çıkan uzaylı bir kedi peluşu satmaya çalışmak istemezler diye düşünüyorum.

Bunun yanı sıra Fury ve Goose birlikte, Goose’ın ağzı ve patilerinin bağlı olduğu bir figür fotoğrafı da yayınlandı. Tabii ki bu dokungaçlar için mi yoksa cep evrenler için mi alınmış bir önlem bunu anlamak güç.

Her iki türlü de Fury’nin bu sahnede biraz dikkatli olması gerekiyor sanırım.

goose

Düşüncelerini bizimle paylaş! ✍️

Başa dön tuşu